Praktijkovername

Geachte patiënten,

Na 30 jaar zorg verleend te hebben in Tandartspraktijk Hortusbuurt, is voor mij het moment gekomen om iets anders te gaan doen.

Dit moment is mede ingegeven omdat ik een zeer geschikte opvolger heb gevonden, die goed bij de praktijk en het team, waar ik al jaren heel fijn mee heb samengewerkt, past. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat zij samen de zorg, zoals u die gewend bent, zullen blijven verlenen. De praktijk blijft op hetzelfde adres.

Per 1 september aanstaande zal Karin van der Tol de praktijk overnemen. We kennen elkaar ongeveer 17 jaar. In de periode dat ik bij Tandheelkunde docent was, heeft Karin gestudeerd. Ik heb haar leren kennen als een prettige en kundige collega.

Ze zal zich hierna zelf aan u voorstellen.

U allen wil ik hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. We zullen elkaar vast nog wel eens tegen komen, ik blijf in de buurt wonen.

Ik wens iedereen verder alle goeds,

Hans van Olm

Karin van der Tol

____________________________________

Geachte heer/ mevrouw,

Met veel enthousiasme neem ik vanaf 1 september 2021 Tandartspraktijk Hortusbuurt van collega Van Olm over. Mijn droom om dit mooie vak uit te oefenen in mijn eigen praktijk wordt daarmee werkelijkheid! Ik kijk er naar uit om de zorg voor uw mond voort te zetten, zoals tandarts Van Olm dit altijd met veel toewijding heeft gedaan.

Even voorstellen

Mijn naam is Karin van der Tol, 39 jaar, getrouwd en samen hebben we 2 kinderen. In 2005 ben ik in Groningen afgestudeerd als tandarts. Na mijn afstuderen ben ik gestart als tandarts in verschillende praktijken en als docent bij de opleiding Tandheelkunde bij de Rijksuniversiteit Groningen. Bij de Rijksuniversiteit ben ik gestopt toen ik kinderen kreeg. De afgelopen 14 jaar ben ik met veel plezier als tandarts werkzaam geweest in Tandartsenpraktijk Werleman in Haren. Toch begon het steeds meer te kriebelen om een eigen praktijk te runnen.

Als allround tandarts ken ik alle ins en outs van het vakgebied. Voor mij komt preventie op de eerste plaats, maar als er dan toch problemen ontstaan, ben ik er om ze op te lossen. En daar waar mijn expertise niet ver genoeg reikt, zal ik u doorverwijzen naar een specialist.

Wat wil ik u bieden

Graag zet ik de praktijk in dezelfde geest voort, maar met eigen accenten. Ik wil u de vertrouwde zorg bieden die u de afgelopen jaren gewend bent. Ik neem de tijd voor u, en overleg over de behandelingen en mogelijkheden. Mijn missie is om iedereen met een tevreden gevoel de praktijk te zien verlaten.

Er zijn goede afspraken gemaakt, zodat u geen ongemak van de overdracht zult ondervinden. Behalve dat er een nieuwe tandarts in de praktijk komt, verandert er voor u weinig. De rest van het team blijft in dezelfde samenstelling beschikbaar voor de beste zorg aan u.

Kennismaken

Vanwege de Corona pandemie is er op dit moment geen mogelijkheid om een openingsmoment te plannen waarop ik met eenieder van u persoonlijk kennis kan maken. Daarom verwelkom ik u van harte op uw reeds gemaakte afspraak, om nader kennis te maken.

Met hartelijke groet,

Karin van der Tol