Icon

Kosten

Voor kinderen tot 18 jaar is de tandarts gratis! We moedigen u dan ook aan om van jongs af aan met uw kleintje te komen, jong geleerd is oud gedaan.

Vanaf 18 jaar is tandheelkundige zorg niet in de basisverzekering meeverzekerd. U kunt bij uw zorgverzekeraar een aanvullende verzekering afsluiten. Wij hanteren de tarieven [KvdTtD1] die door de NZA zijn vastgesteld. Voor iedereen maken wij een zorg- en behandelplan op maat, en daar hoort ook een begroting bij. Wij kunnen u helpen om te kijken wat uw verzekeraar vergoedt.

Facturen

We declareren alle behandelingen bij Infomedics. Wij hebben de facturering aan hen uitbesteed omdat wij ons dan beter kunnen concentreren op het geven van tandheelkundige zorg. Zij bepalen of een rekening eerst naar de verzekeraar gaat of direct naar de patiënt. De nota van Infomedics dient u zelf te betalen.

Voor aanvullende informatie of vragen over uw rekening verwijzen wij naar www.infomedics.nl Bellen met Infomedics kan van maandag t/m vrijdag van 8:00 – 17:00 op telefoonnummer 036-2031900. Voor dit informatienummer gelden alleen gebruikelijke belkosten.

Een afspraak maken

Bel ons voor het maken van uw volgende afspraak.

Eenvoudig afspraak maken